Hei vihdoin minä olen kotimatkalla kohti etelää. Raastava koti-ikävä helpottaa joka kilometrin jälkeen mutta ikävä siskoa ja siskon ihanaa pikku vauvaa tietenkin kasvaa sitä menoa. Ulkona on pimeää eikä voi viihdyttää itseään kuikuilemalla ikkunasta ulos. Ah ihanaa. Oma sänky! Sitä olen kaivannut. En saa missään nukuttua niin hyvin. Huomenna pääsee taas lääkäriin esittelemään edelleen kipeetä jalkaani. Sairasloma jatkuu. Toisaalta ei haittaa. Väsymys on taas niin helvetillinen että pitää nukkua vähän univelkoja pois. Olisi kyllä kätevää jos pystyisi nukkumaan vähän varastoonkin. 

Tuntuu hassulta että näin aikuisiässä sitä iskee koti-ikävä heti mutta pienenä sitä ei ikinä halunnut kotiin. Ehkä nyt vielä asiaan tekee lisää se että talo on ihan oma ja kovalla työllä hankittu. Koiraakin on ikävä. Silläkin on varmasti minua ikävä. Ihaninta on se kun se juoksee vastaan ovelle ja hyppii ja vispaa häntäänsä ja uikuttaa kuinka ikävä on ollut. Sen rakkaus on ainakin vilpitöntä. 

Tietenkin miestäkin on jo ikävä. Vaikka se joskus onkin aivan idiootti kusipää mutta itseppä olen hänet miljoonien joukosta poiminut. Ihana pikku apinahan se on. Meidän suhde on paljolti erillainen kuin muilla. Meidän kahden keskeinen huumori ja kommunikointi on jotain ihan muuta kuin yleensä. Yleensähän se on sellaista lörpöttely söpöstelyä. Meillä se on kaikkea muuta. Kumpikaan meistä ei ole kovinkaan romanttinen eikä se haittaa. Minusta on kyllä kiva lukea hömppä kirjoja, kirjoittaa rakkausnovelleja ja katsoa romanttisiä elokuvia mutta itse en halua sellaista. Koen sen kiusalliseksi. Elämässä mennään ja sanotaan niinkuin asiat on. En tarvitse rönsyilyä. Hei ihmiset. On muuten kiva että luette blogiani ja seuraatte elämääni. Kiitos siitä.

Remonttikin edistyy taas ja talo alkaa valmistua hyvää vauhtia. Ihan mahtavaa! Kohta meillä on toimiva koti. Mahtavinta ikinä!!! Tuntuu ihan ylitsevuotavan onnelliselta kun välillä sen käsittää että minulla on todella oma talo. Ikioma talo jonne voin paeta pahaa maailmaa ja talo jonka voin tehdä juuri sellaiseksi jossa viihdyn. Hell yeah!  Tuosta vielä sopiva biisi tähän hetkeen!