Voitteko uskoa että talvi taas pääsi yllättämään rakkaan ja valitettavasti ainoan rautatieyhtiömme. Kuinka sitä nyt voisikaan uskoa että tammikuussa saattaa tulla pakkasta ja lunta. Olin siis sikoni luona oulussa ja poistumassa takaisin etelänmaille kotiin. Saavuin 20minuuttia aikasemmin junan lähtöä asemalle vain huomatakseni että junan arvioita saapumisaika oli muuttunut. Alkuperäinen lähtö oli 23:20 ja uusi aika oli 00:53. No ei siinä mitään. Onneksi asema oli auki. Eikun venaamaan. Noin 15minuutin päästä lähtö siirtyi 01:18. Melkein jo itku pääsi. Siinä sitten mietin että joo joudun puolituntia odottamaan ulkona -20 asteen pakkasessa koska asema suljetaan 00:45. Ajattelin että pitääkin kaivaa lisää vaatetta päälle kunnes muistin että olen pakannut kaikki vaatteet tyhjiöpusseihin ja jos avaan ne en saa niitä enään mahtumaan laukkuuni. Vessakin maksoi euron eikä ollut kolikon kolikkoa. No meni 20minuuttia ja aika siirty taas 01:43. Epätoivohan siinä jo iski. Onneksi siskoni soitti ja ilmoitti että hakee minut takaisin että vaaditaan vr:ltä huomenna hyvitys ja uusi lippu. No tässä sitä nyt ollaan taas siskon luona. Huomenna soitto vr:n asiakaspalveluun ja uusinta yritys. Jos juna on huomennakin myöhässä niin sitten tilaan perhana jo limusiinin viemään minut kotiin ja lähetän laskun vr:lle. 

Mikähä kumma siinäkin on että tuntuu että suomi on ainoa maa jossa junat ei liiku ikinä kunnolla. Joko junat on rikki tai sitten talvi yllättää ja tai syksy ja sateet ja kesälläkin on kuuma. Miten on sekin mahdollista että vr dominoi koko raideliikkennettä. Kilpaileva yritys olisi kovasana. Olisi kiva että joku pistäisi tälle "paskalafkalle" luun kurkkuun. 

Koti-ikävä on jo suuri että olisin ihan mielelläni mennyt jo kotiin. Sydäntä särkee kun on niin ikävä. :(14465851_uu-normal.jpg