Niinkuin epäilinkin äite oli kännissä kun sinne mentiin pikkusiskon kanssa. Pönötti siellä sohvalla tukka pystyssä ja mitään mistään tajuamatta. Raivostuin heti ja huusin että "on se kyllä vaikeeta yks päivä olla selvinpäin vuodessa". Oltiin ehkä puolituntia siellä ja lähdettiin pois. Ei se ihmisraunio pysty enään kohtaamaan lapsiaankaan selvinpäin. 

Hain siis pikkusiskoni meille viettämään joulua. Joulu meni kivasti. Oli rento ja kiva tunnelma. Varsinkin sitten kun sain tietää että pikkuveljeni oli ajanut pohjoiseen isosiskon luokse joulua viettämään koska äite oli ollut miehensä kanssa niin sekaisin. Pohjoisessa veli sai sentään normaalin joulun. 

Aamulla äiti soitti heti kännissä tietenkin ja toivotti joulut. Rupesi heti ärsyttämään ja teki mieli huutaa ja lyödä luuri kii mutta en pysty siihen edelleenkään varsinkaan tälläisinä juhlapäivinä. Tunne rikas joulu ollut. Lahjat on saanut minut itkemään koska ne on ollut jotenkin "ihan liikaa". En vain koe ansainneeni mitään. Ja tietenkin koen huonoa omatuntoa kun ei ole ollut varaa hankkia muille yhtä paljoa ja yhtä kallista. 

Joulumieltä ei ole ollut tippaakaan enään moniin viikkoihin. Lapsena oli ihanaa kun joulun odotus alkoi jo syksyllä ja joulumieli säilyi loppuun asti. Nykyään joulumieli tulee kyllä syksyllä mutta loppuu juuri ennen joulua. Antaisin mitä vaan että saisin yhden sellaisen lapsenmielisen joulun viettää. 

Nyt odotan uuttavuotta innoissani. Rakastan raketteja ja sitä stressitöntä juhlimista. En lupaa kyllä itselleni mitään koska en ole koskaan onnistunut mitään lupauksiani pitämään. Eipä harmita kun huomaa että jää lupaukset pitämättä jopa itselleni. Hyvää ja Rauhallista joulua teille kaikille ihanuuksille jotka jaksatte seurata blogiani <3 

1b1b8dea124baeb4771ba375ce667f13.jpg