Jännää kun onkin energiaa tehdä kaikenlaista koko ajan vaikka käynkin töissä ja välillä kahdessakin työssä samana päivänä. Olen saanut siivottua kämppää taas uuteen uskoon ja vierashuonekkin on vihdoin oikeasti vierashuone. Töissäkin olen jaksanut hyvin enkä meinaa kuolla joka päivä kun tulen kotiin. Olen myös pitänyt huolen että elämä on edelleen pysynyt aktiivisena. Se saa ajatukset pysymään paremmin kasassa ja tasapainossa kun ei kerkeä märehtimään jokaista ongelmaa. En pelkää tulvaisuuttakaan enään niin paljoa. 

Välillä kyllä on ahdistus kolkutellut nurkan takana enkä aina edes tiedä mikä ahdistaa. En tuskin ikinä pääse siitä kokonaan eroon mutta olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen että ahdistus on vähentynyt 80%. Nyt on ollut muutama päivä taas vähän sitä että menetän hermoni liian helposti. Se ärsyttää itseänikin koska en halua suuttua ja olla ärsyttävä ja äksy. On vain joitain asioita jotka ovat niin todellisia punaisia vaatteita minulle että napsahdan sadasosasekunissa. Epäreiluus ja itsekkyys ovat niitä asioita joita en siedä yhtään. 

Viime viikonloppuna me käytiin kaverin kanssa särkänniemessä. Oli ihan mahtava päivä. Rakastan käydä laitteissa ja rakastan sitä että saan tehdä juttuja joista nautin. Laitteissa aina tietenkin pelottaa mutta juuri se pelon tunne on parasta. Olen koukussa siihen. Käytiin uudessa 5D kauhukinossakin siellä ja se oli ihan paras! Sai taas tuntea itsensä nuoreksi ja pääsi irtautumaan arjesta. Ensi viikonloppuna onkin äksöniä ihan liiankin kanssa. Perjantaina ajan kotiin kun äiti täyttää  50. Lauantaina on ristiäiset ja minusta tulee kummi toista kertaa. Siitä ajan täysiä kotiin kun mieheni täti menee naimisiin. Olisi ollut radalle.com myös mutta sinne en enään pysty repeämään. 

Syyskuussa me pidetään täällä kotona kesän päättäjäis bileet. Odotan niitä kyllä innolla. Se on parasta kun tulee ystäviä ja vietetään yhdessä aikaa. 

Huhhuh miten kivaa elämä voikaan olla kun siitä lopulta saa otteen. Kun saa kiinni siitä onnesta joka siinä edessä on häälynyt koko ajan. Vuosi sitten vielä itkin koska tiesin kyllä että se onni on siinä mutta en kykene saamaan siitä kiinni. Nyt kun olen saanut sen käsiini ja oivaltanut kuinka onnekas olen, on se tunne helpottava ja vahvistava. 

Yksi asia johon seuraavaksi yritän kiinnittää huomiota enemmän on se että yritän edelleen hinnalla millä hyvänsä pitää kaikki langat käsissäni. Se rajoittaa jonkin verran elämää ja estää sen että pystyisin rentoutumaan täysin. Ehkä pelkäänkin sitä täydellistä rentoutumista koska koen olevani sitten jotenkin huono ihminen kun en hoida kaikkea itse ja yritä hoitaa muidenkin asioita. Ja jos rentoudun kunnolla, on silloin aikaa taas miettiä asioita liikaa. Helpompaa olla aktiivinen kaikessa. 

Siskolla on ollut taas rankempi jakso elämässään kun he tappeli pikkusiskon kanssa siitä kun pikkusisko on laihtunut niin rajusti. Olen kuunnellut kyllä ja neuvonut sen mitä voi mutta kovinkaan suureen ihmeeseen en kykene. En muutenkaan halua olla välikätenä kuuntelemassa vuoron perään molemmilta mitä toinen on sanonut. En oikeastaan halua edes tietää koska tulee itselle vaan pahempi mieli ja yritän taas napata langat käsiini ja hieroa rauhaa riitaan jossa en edes ole osallisena. Annoin yhden neuvon isosiskolle "lakkaa pelastamasta ihmisiä jotka ei halua tulla pelastetuksi tai voivat itse pelastaa itsensä. Nyt on aika pelastaa itsensä." Toivon että hän todella tekee niin. Pikkusisko on täysi-ikäinen eikä me voida tehdä mitään. On turha murehtia asiaa sen enempää kun on omiakin asioita murehdittavana. Sen verran itsekäs pitää kuitenkin olla että huolehtii itsestään ja omasta terveydestä, mielenterveydestä puhumattakaan. Ei ole noloa hakea apua. Joskus ylpeys on nieltävä vaikka kuinka aina pärjäisikin ja selviäisikin. Ei elämän kuulu olla yhtä selviytymistä. Ei joka päivän tarvi olla oma selviytymis tarinansa. Jossain vaiheessa pitää elääkkin. Elää sitä elämää jonka haluaa. Joskus se vaatii maiseman vaihdosta tai ihmissuhteen päättymistä tai sitä että katsoo peiliin ja selvittää omat demoninsa. Minä selvisin omien demonien karkottamisella. 

7eedacc106baa4f330d4a76f46bdd513.jpg