Nyt en oikeasti kestäisi enään ainuttakaan vastoinkäymistä. Remontti rahasto on miinuksella reilusti. Pankki sanoi että enempää lainaa ei myönnetä. Pannu päätti että nyt en jaksa enään ja kämppä on kylmänä. Kylppäri remontti sentään edistyy. Putkiremontin pitäisi alkaa parin viikon sisällä. Siihenkään ei ole tarpeeksi rahaa. Öljyä pitäisi ostaa mutta sekin maksaa niin tuhottomasti että en tiedä miten siihenki on varaa. Nyt kaduttaa että tuli muutettua vuokralla asumisen helppoudesta pois. 

Jos en olisi niin ylpeä ja jos ei olisi pakko asua 2 vuotta että saa voittoa myymisestä tämä kämppä olisi jo myynnissä. Olenko oikeasti niin paha ihminen että en ansaitse mitään onnea? Kaiken pitää mennä pieleen ja vielä pahimmalla mahdollisella tavalla. Seuraavaksi varmaan menetän työpaikkani tai jotain muuta yhtä ihanaa. Alkaa pikkuhiljaa voimat loppua henkisesti ja fyysisestikkin. Olen taas sekoamis pisteessä. Toivoisin että joku tulisi ja ottaisi ohjat käsiinsä ja hoitaisi kaikki ahdistavat asiat ettei minun tarvitsisi niitä miettiä ja pähkäillä. 

Aina sitä miettii että voiko asiat enään huonommin olla ja sitten elämä päättää että kuule kyllä voi ja taas jotain tapahtuu. Ärsyttää olla tälläinen valittava ja vikisevä ihminen jolle mikään ei riitä mutta kun koko ajan on jotain! Onko se liikaa pyydetty että joku asia olisi edes hyvin? 

Tekisi mieli heittää köysi tuonne pihakoivun oksaan ja mennä kaulasta sinne kiikkumaan. Alkaa huumori loppua ihan totaallisesti eikä sitä taas keksi muuta pakokeinoa. Siinä vaan jättäisi muut melkoiseen pulaan ja se olisi itsekästä. Mutta mitä sitten teen? No kun asia on niin että en voi tehdä mitään vaan odottaa ja katsoa. Ainahan asioilla on tapana järjestyä. Voisko siitä lotosta edes joskus voittaa jotain? Nekin menee aina sellaisille joilla ei ole sille mitään käyttöä. Epäreilua. 

Mielenkiinnolla odotan kuinka kylmäksi tämä kämppä menee ennen kuin keksitään joku muu lämmitys menetelmä. Mahtavat ajat tulossa. Täytyy etsiä pilkkihaalarit ja makuupussi että tarkenee nukkua. Ei muuta tällä kertaa. Kiitos ja hei.