Ukko lähti kaverinsa luo tampereelle ja nyt olen ekaa kertaa ollut yksin kotona, tässä talossa asuessa. Melko rankkaa on ollut. En tiedä miksi se tuntuu niin ahdistavalta olla yksin, kun jokainen ihminen tarvitsee sitä omaakin aikaa ja sitä että saa olla yksin. En saa yöllä nukuttua ja tekemisen puute ahdistaa. Vaikka ei minulla tekemistä ole silloinkaan kun mies on kotona, mutta silloin kun on yksin se tuntuu ahdistavammalta. Ahdistuskin on palannut, vaikka juuri kerkesin hehkuttamaan että ei ahdista vaikka ei ole lääkitystä. 

Kuulen yksin ollessani kaikkea olematonta ja yli vilkas mielikuvitukseni vetää rallia. Liialla kauhuelokuvien katsomisella on huonot puolensa. Joka kerta kun makaan sängyssä kauhusta kankeana, lupaan itselleni että en katso enään koskaan kauhuelokuvia, mutta kun olen niihin koukussa niin en voi olla katsomatta. 

Kävin äsken ulkona kävelemässä. Satoi juuri vettä ja sen jälkein tuoksu on maailman ihanin! On kyllä myös tosi jännää kävellä tuolla pihalla ja katsella itseistutettujen kasvejen ja entisten kasvamista, kun ei osaa yhtään odottaa mitä sieltä kasvaa. 

Lähiaikoina selviää saanko toisen työpaikan vielä tämän vakityöni lisäksi. Kävisin kerran viikossa omien töideni jälkeen vielä toisessa paikassa. Se ehkä avittaisi pääsemään tästä velkahelvetistä edes vähän kuivemmalle maalle. 

Sisko soitti tänään että he olisivat tulossa perjantaina tänne. Koko viikonlopuksi. Se olisi kyllä ihanaa. Vähän jotain erillaista tähän arkeen. 

Kesä on parasta maailmassa. Mieli on paljon virkeämpi ja masennus on aisoissa. Ihanaa kun on ollut päiviä että ei masenna (vaikkakin ahdistaa). 

Huomenna tää piina ehkä loppuu kun miehen pitäisi tulla kotiin. Toivon todella että tulee. Olisi kiva nukkua vaihteeksi. Sekin vähä mitä olen saanut nukuttua, on koira pitänyt huonen että sitäkään ei kunnolla. Tuo käpylehmä kuorsaa ja juoksee unissaan pitkin seiniä. 

Välillä tunnen kyllä itseni täysin vajakiksi kaikkien "ongelmieni" kanssa. No tuskimpa tästä muuksikaan muutun.

Olen yrittänyt olla piiskaamatta itseäni jos mokaan. Ajatella että empä ole ainoa. Hassua miten pitää opetella täysin itsestään selviä asioita. Ja tajuta kuinka vaikeeta se oikeestaan onkaan. Miksi se on niin vaikeeta?

https://www.youtube.com/watch?v=sMlpM640wEE

 

 10269567_661757390575252_480993814110374