Tiedättekö sen tunteen kun kaikki kaverit tekee sulle oharit? Joo mä tiedän. Raivostuttavaa. Varsinkin se että kukaan ei voi ilmottaa mitään. Miten edes kehdataan? Ajatellaanko sitä että sillä toisella on kiva sielä huvikseen odotella kun olis sit voinu sopia muutakin! Tästä syystä harvemmin itse kysyn ketään minnekkään kun aina tulos on tämä. En halua että ihmiset joutuu lupaamaan kun ei kehtaa sanoa eikään. Nyt olen tällä viikolla jo kaksi kertaa kysynyt ja kaksi kertaa on oharit tullut. Nyt riittää. En ota enään keneenkään yhteyttä kun tulos on tämä. Olenko tosiaan niin idiootti että kukaan ei halua olla kanssani, eikä edes ilmottaa mitään. Tuntuu pahalta. Ei haittaisi jos sanoisi suoraan että "sori ei nyt jaksa" mutta sitten kun aletaan keksimään kaikkia tekosyitä ja puhutaan itsensä vielä pussiin niin se vituttaa ja se että ei vaivauduta ilmoittamaan mitään. Itkettää. Tulee aina niin hylätty olo. 

Autokin on korjaamolla ja maksaa vain 450e senkin korjaus. No samapa kai tuo. Pakko se on maksaa kun pakosti sitä tarvitaan. Onneksi tein yhden kesälomaviikon töitä. Mikä lie kohtalo sekin että tajusin kysyä asiaa. 

Nyt onneksi alkoi taas parin viikon loma. Tosin ei ole varaa tehdä mitään mutta samapa kai tuo. Kaikki alkaa olemaan taas yhden tekevää......... eG90d2k2MTI%3D_o_lost-visions-dark-sad-u