Lähdettiin pikkusiskon kanssa ouluun. Täällä ollaan oltu nyt kohta viikko ja lauantaina lähdetäänkin takaisin etelään. Loma viikko ei ole ollut kovinkaan rentouttava. Samantien kun pääsin matkan päälle sain ilmoituksen että oma autoni on jättänyt mieheni tienposkeen. Asia on ahdistanut koko loman ajan kun ei tiedä kuinka suuri remontti pitää tehdä. Ensi viikolla menen töihin ja auton pitäisi olla siihen mennessä kunnossa (tuskin on). 

Siskon miehen pojat on myös todella rasittavia. Toisella on joku ihme super ad/hd turbo plussa. Pää meinaa hajota siihen karjumiseen, räkättämiseen ja pärisemiseen. Toinen pojista on muuten vaan todella rasittava ja omahyväinen tapaus. He tappelevat koko ajan ja eivät usko ainuttakaan käskyä tai pyyntöä. Aamusin joutuu nukkumaan korvatulpat korvissa kun pojat karjuu ja tappelee, juosten kämppää ympäri. 

Siskon tyttö Ilona on tietenkin ihana pikku patukka mutta jatkuva vahtiminen ja leikkimen saa minut ahdistumaan. Koko ajan pitää jaksaa juosta perässä ja vahtia ettei käy mitään ja viihdyttää ettei aika käy pitkäksi. Hetkeäkään ei voi vain olla rauhassa ja katsoa vaikka telkkaria. Silloin kun sitten on aikaa sitä vain katsella niin kello lyö jo puoltayötä. 

Ensi viikon tosiaan olen taas töissä mutta sitten saan lomailla taas kaksi viikkoa. Ne aion ottaa todella rennosti. Pakko saada nollattua itseni. 

Kauhea koti-ikävä mutta silti en haluaisi vielä lähteä täältä. Harmi että minun piti siirtää omia kesälomiani muiden takia. Niin käy aina. Minun pitää venyä ja joustaa että muut saa tehdä ja mennä. Joskus mietin työpaikan vaihtoa mutta tuttu ja turvallinen on helpompaa. Työkaverit on mahtavia suurin osa mutta on asioita jotka ahdistavat minua liikaa. 

Onneksi sentään kesä palaa vihdoin. Sekin asia on ahdistanut että koko kesä menee pilalle kun ilmat on niin surkeita. Ens viikolla yritän saada aikaseksi mennä mustikkaan. Usein käy kuitenkin niin että hyvät suunnitelmat jää aina toteuttamatta saamattomuuden takia. En saa mitään aikaiseksi. Joko se on laiskuutta tai loputonta väsymystä. Energiajuomien litkimisen perusteella suurimmaksi osaksi sitä loputonta väsymystä. Onneksi minua kuitenkin ahdistaa jos nukun liikaa, että koko päivä menee ohitse niin en yleensä nuku kovin myöhään. Nukkuisin kyllä vaikka viikon putkeen jos olisi mahdollisuus pysäyttää kellot siksi aikaa. 

Huomenna junassa istumista tiedossa vain vaivaset 7h. Onneksi se yleensä taittuu nopeasti varsinkin kun tuo pikkusisko on mukana. 

Huomasin muuten että blogini on tällä hetkellä vuodatuksen seuratuin. Kiitos siitä teille ihmiset että jaksatte seurata elämääni. Tämä on ainut paikka jossa voin kirjoittaa kaiken rehellisesti ja olla se joka todellisuudessa olen. Eksynyt, epätasapainoinen, mielisairas ja holtiton ihmisraunio. 

 

 

231559-normal.jpg