Viikonloppu ei sitten ihan mennyt putkeen. Pidin juhlat synttäreitteni kunniaks. Kutsuin joitakin kavereitani ja ilta olikin alkuksi tosi hauska. Laulettiin singstaria ja pelattiin movea. Paikalle sitten saapui eräs tuttava pariskuntamme jotka aluksi olivat mukana kaikessa ja oli hauskaa. Yhtäkkiä tämä mies sitten napsahti jostain ja he rupesivat keskenään tappelemaan. Mieheni pyysi heitä ystävällisesti poistumaan riitelemään ulos. Tämä tuttava mies sitten päätti että häntä ei komennella ja nappasi mieheeni kiinni. Siitä alkoi sitten kunnon joukkotappelu johon osallistui oman mieheni ja tämän toisen lisäksi mieheni siskot, eräs ystäväni ja tämän tuttava pariskunnan naispuolinen henkilö. Itse ehdin ulos vasta kun tilanne oli jo hieman ohi ja tämä riitelevä tuttava pariskunta suuntasi jo pois meidän tontilta. Olin niin raivoissani että olin jo valmiina menemään mätkäsemään tätä miespuoleista henkilöä viinipullolla päähän. Olin niin määrätietoisesti matkalla että en suostunut pysähtymään. Mieheni joutui pysäyttämään minut väkisin hieman voimaa käyttäen. Onneksi pysäytti koska jos olisin toteuttanut aikeeni, olisin ruumishuoneella. Se mies puoleinen tuttava on todella arvaamaton ja saattaa tehdä mitä vain. Eikä häntä kiinnosta onko se mies vai nainen joka saa naamariinsa. En siis ollut kutsunut varsinaisesti häntä koko juhliin vaan vain tämän naispuoleisen mutta en kehdannut kieltää häntä ottamasta miestään mukaan. No kuten arvata saattaa bileet loppui siihen. Harmitti ja vitutti niin paljon. Aamulla ahdisti ja oli paha olla. Mieheni toinen sisko oli saanut tuoksinnassa kovan potkun mahaansa ja polvi oli auki. Miehelläni oli silmät mustana ja nenä turvonnut. Muut selvisivät ilmeisesti ilman vammoja. Siis ilman fyysisiä vammoja ainakin. 

Oli pakko vatvoo koko viikonloppu asiaa että sain oloani helpommaksi. En vain tajua miten joku kehtaa käyttäytyä noin toisen kotona. Jos on asioita oman puolison kanssa joihin ei halua muiden puuttuvan ei varmaan kannata setviä niitä kovaan ääneen toisten eteisessä. Sitä paitsi mieheni ihan asiallisesti pyysi heitä poistumaan ulos riitelemään. Sairasta miten joku voi napsahtaa tuolla tavalla ja käydä varoittamatta kimppuun. 

Olen niin raivoissani että tekisi mieli huutaa. Ärsyttää nyt kaikki aikuiset ihmiset joilla pitäisi järki leikata ja ajatuken kulkea mutta aivojen tilalla ei ole muuta kuin kusista sahanpurua. Miten maailmaan voi syntyä noin hemmetin tyhmiä ihmisiä. En vihaa mitään niin paljoa kun tyhmiä ihmisiä. Ei sillä että itsekkään mikään kirkkain tähti olisin mutta herran jestas miten tyhmiä jotkut voivatkaan olla. Ja itsekkäitä! En todellakaan halua asua tällä planeetalla enään. 

En tiedä millä taas saisin nämä kaikki patoutuneet agressiot purettua kun tekisi mieli repiä jokaiselta vastaan tulevalta tyhmältä ihmiseltä pää irti!

Tämä koti on minulle sellainen rauhan satama ja sitten kun joku idiootti vatipää tulee tänne riehumaan ja käy kimppuun, se turvallisuuden tunne järkkyy ikävästi. Siitä olen erityisen vihainen. Olen vain kyllästynyt olemaan kaikesta vihainen ja vihamaan kaikkia. Se on uuvuttavaa.

2289187zsejwzbdpe.jpg